Nieuwsflits van het VIP!

LTC Steenwijk zoekt een penningmeester.

LTC Steenwijk zoekt een penningmeester. Foto: Sociaal Werk de Kop

Lijkt het jou wat om verantwoordelijk te zijn voor een goede financiële administratie en het succesvolle financieel beleid van LTC Steenwijk voort te zetten en een actieve rol te spelen bij het realiseren van onze nieuwbouwplannen? Dan is VIP! Steenwijkerland op zoek naar jou of jullie!

Ken jij het VIP! Steenwijkerland al? VIP staat in voor Vrijwilligers Informatie Punt en is onderdeel van welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop. Het VIP! is in heel Steenwijkerland actief, ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en brengt partijen met elkaar in contact. Alles voor en over vrijwilligerswerk vindt je bij VIP Steenwijkerland. Gebruik je facebook? Ook daar zijn we te vinden: https://www.facebook.com/vipSteenwijkerland/


Ook het VIP! Draait op vrijwilligers, te weten Elza Nijenhuis en Peter Bandringa. Daarnaast is Paula Bierma vanuit Sociaal Werk De Kop coördinator van het VIP! Iedereen die meer wil weten over vrijwilligerswerk of op zoek is naar een leuke en passende vrijwilligers job kan terecht bij het VIP. Op www.vipsteenwijkerland.nl is alle informatie te vinden. We komen graag met je in contact om te kijken hoe we je verder kunnen helpen en beantwoorden al jouw vragen. En eenmaal aan de slag zijn we benieuwd naar jouw ervaringen, geven advies en informatie en organiseren interessante bijeenkomsten.


Vacaturebank: penningmeester LTC

In onze digitale vacaturebank is het aanbod van vrijwilligerswerk van heel diverse organisaties te vinden. In deze Nieuwsflits weer een interessante vacature;


Penningmeester voor Tennisclub LTC Steenwijk

Lijkt het jou wat om verantwoordelijk te zijn voor een goede financiële administratie en het succesvolle financieel beleid van LTC Steenwijk voort te zetten en een actieve rol te spelen bij het realiseren van onze nieuwbouwplannen? Dan zijn wij op zoek naar jou of jullie! Deze functie kan namelijk ook als duo functie uitgeoefend worden.
Er wordt gebruik gemaakt van volledig gedigitaliseerd boekhoudprogramma ‘e-Boekhouden’. Hou van je van nauwkeurig werken, en heb je 3 tot 5 uur in de week over voor deze leuke vacature in een gezellig bestuur? Reageer dan naar vip@steenwijkerland.nl of bel ons: 06-30718173, we vertellen er graag meer over!