Noorpoolorkest: beleef 25 jaar titelsongs Jamesbond live in orkestversie

De kindervoorstelling André het Astronautje is zondag te zien in De Meenthe.

Deze week in Rabo Theater De Meenthe: Aaf Brandt Corstius, Queen the Music, Rosa da Silva, Ionica Smeets, Beperkt Houdbaar, Noordpool Orkest, Het Astronautje en Raad eens hoeveel ik van je hou.

Aaf Brandt Corstius

De voorstelling ‘Welkom bij mijn zielige jeugd’ van Aaf Brandt Corstius is te zien op woensdag 13 oktober, aanvang 20.00 uur. Toen Aaf Brandt Corstius zes jaar was, stierf haar moeder, gaf haar vader haar hondje weg en verhuisde het gezin op stel en sprong naar Amerika. Daar begon het zielige deel van haar jeugd, waar ze u welkom bij heet.


Queen the Music

De voorstelling ’ The Greatest Hits ’ van Queen the Music is te zien donderdag 14 oktober , aanvang 20. 00 uur. In de theatershow QUEEN The Music, staat de muziek van deze muzikale kunstenaars volledig centraal. Een negenkoppige band, met vier(!) topvocalisten (twee dames en twee heren) brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie! In QUEEN The Music komen alle grote hits voorbij zoals: I Want it All, Play The Game, I Want to Break Free, Somebody to Love, Another One Bites The Dust, We Are The Champions en natuurlijk Bohemian Rhapsody!


Rosa da Silva

De voorstelling Daar moet je heen’ van Rosa da Silva is te zien op donderdag 14 oktober, aanvang 20.15 uur. Rosa zingt, speelt en ergert zich mateloos. En dan nog het meeste aan zichzelf. In een hoog tempo wisselen het Portugese temperament en Drentse nuchterheid elkaar af. Haar schurende personages zorgen voor plaatsvervangende schaamte en de eeuwige clichématige strijd tussen stad en provincie wordt akelig herkenbaar.


Ionica Smeets & Edward van de Vendel 10+

De voorstelling Rekenen voor je leven’ van Ionica Smeets en Edward van de Vendel is te zien vrijdag 15 oktober, aanvang 19.00 uur. Hoe win je alle spelletjes? Zijn ijsjes overal en altijd even koud? Hoe word je rijk? Kom naar het optreden van Ionica Smeets en Edward van de Vendel over ‘Rekenen voor je leven’ en krijg antwoord op deze en vele andere vragen. Voor kinderen van 10 jaar en ouder.


Beperkt Houdbaar

De voorstelling Çanvas’ van Beperkt Houdbaar is te zien op vrijdag 15 oktober, aanvang 20.15 uur. Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om te geloven. Na het -twee jaar op rij- winnen van het NK Improvisatietheater en hun succesvolle theatertour De Première bouwde improvisatieduo Beperkt Houdbaar in korte tijd een ware cultstatus op. Beperkt Houdbaar bestaat uit Andries Tunru en Stefan Hendrikx.Noorpoolorkest

De voorstelling ‘25 jaar titelsongs James Bond’ van het Noordpoolorkest is te zien op zaterdag 16 oktober, aanvang 20.00 uur.

De vijfentwintigste James Bond-film No time to die gaat dit najaar eindelijk in première. Parallel aan de film speelt het Noordpool Orkest de productie James Bond in concert – 25 titelsongs. Samen met twee fantastische solisten: Elske DeWall en Jim van der Zee brengen ze de iconische songs in een superspannende orkestversie live!

André het Astronautje 4+

De kindervoorstelling ‘André het Astronautje’ is te zien op zondag 17 oktober, aanvang 10.00 & 11.30 uur. Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…In deze solovoorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planet.

Raad eens hoeveel ik van je hou 2+

De kindervoorstelling ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ is te zien op zondag 17 oktober, aanvang 11.00 uur. ‘Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter maken ze samen avonturen mee.


Ook te zien in De Meenthe:. Simon & Garfunkel Revival Band op 20 oktober. Niko van der Klugt op 20 oktober. Erwin Nyhoff op 22 oktober. Dyka Vestingsfestival op 23 oktober. JWF Kapel op 27 oktober. Rumag op 28 oktober. Klassiekers met Koolhoven op 29 oktober. Freek de Jonge op 29 oktober. Mastreechter Staar op 30 oktober. Zoutmus op 30 oktober.
Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

Nieuws

Meest gelezen

menu