OG3NE komt naar De Meenthe

OG3NE komt met Samen Uit Samen Thuis naar De Meenthe.

OG3NE komt met Samen Uit Samen Thuis naar De Meenthe.

OG3NE komt in maart eindelijk terug in het theater en bezoekt tot en met juni met twee verschillende tournees bijna 40 Nederlandse theaters door heel Nederland. OG3NE is te zien op zaterdag 19 maart in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk, aanvang 20.00 uur.

De gloednieuwe Nederlandstalige tournee ‘Samen Uit, Samen Thuis’, waarin de allermooiste Nederlandstalige liedjes de revue zullen passeren en het restant van de Engelstalige tournee ‘Sweet Harmony Tour, ‘The Home Isolation Edition’ met alle Home Isolation successen .

Binnenkort start OG3NE met de ‘Samen Uit, Samen Thuis’ tournee. ‘Samen Uit’, iets wat lange tijd onmogelijk is geweest. Wat verlangen we naar een ongedwongen avond uit, genieten van heerlijke muziek en ons ‘samen huis’ voelen. OG3NE gaat dit de komende maanden dan ook dubbel en dwars inhalen.

Het is al langer bekend dat OG3NE met hun unieke meerstemmigheid veel liedjes naar een andere dimensie kan tillen. De Nederlandse muziek scene heeft in het rijke muzikale verleden vele prachtige pareltjes voortgebracht. Hoe zouden deze klinken, verpakt in het kenmerkende OG3NE jasje. Ook zo benieuwd? Koop snel uw tickets en laat u verrassen! Ter ondersteuning van de Nederlandstalige tournee verschijnt in maart tevens hun nieuwe single ‘Veel Te Snel’.

Door corona werd in maart 2020 hun tournee abrupt afgebroken. Toch ontstond er iets moois. Tijdens de coronamaanden van isolatie wisten de dames van OG3NE met ‘Home Isolation Video’s’ wekelijks miljoenen mensen te betoveren. Wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend. Liefst tweemaal bejubelde niemand minder dan Dolly Parton de dames voor hun versie van ‘Jolene’.

Met maar liefst 12 succesvolle en zeer gewaardeerde online streamingconcerten, in diverse thema’s, hield OG3NE gedurende de coronaperiode contact met haar fans. Maar de hunkering naar live optreden met band is groot. Na lange tijd zijn ze dan eindelijk weer in het theater te bewonderen … de magische stemmen van OG3NE met maar liefst twee verschillende voorstellingen.