Oktoberfest! Vledder giet knall'n!

Het Oktoberfest heeft een middag- en avondprogramma.

Het Oktoberfest heeft een middag- en avondprogramma.

2 oktober gaat het dak eraf! Het Oktoberfest pakt uit met optredens van DJ Timmie Tirol, Wolfgang Saufi en DJ Hardez vanaf 20.00 uur in De Spronk in Vledder.

Maar ook in de middag zijn er al gezellige activiteiten voor jong en oud: om 13.30 uur is de Brandweer er met een spuitspel voor de kinderen (geen opgave of coronabewijs nodig), om 14.30 uur is er Bingo voor jong en oud (geen opgave of coronabewijs nodig). Deelname 10 euro, inclusief bingokaarten, 3 ronden, koffie en een consumptie. Met mooie prijzen met als hoofdprijs een TV!

Om 17.30 uur kan iedereen aanschuiven voor een Beiers Buffet; reservering en geldig coronabewijs verplicht. Dit alles met muziek van Bloaskapel ‘de Zendestriekers’ tijdens de pauzes en het buffet.

De SAV Vledder organiseert het Oktoberfest. Voorverkoop voor het buffet en avondprogramma mogelijk tot 30 september (zolang de voorraad strekt).
Reservering is verplicht voor het buffet. Entreetickets voor het avondprogramma zijn ook aan de kassa verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt).