Oldtimerfestival met trekkertrek met klassieke tractoren

De oldtimers glommen de bezoekers tegemoet tijdens het Oldtimerfestival in Vollenhove. Foto: Frens Jansen

Op vakantiepark ’t Akkertien in Vollenhove glommen zaterdag de oldtimers de bezoekers tegemoet. Het Oldtimerfestival op het park werd geopend door wethouder Trijn Jongman, geheel in stijl, op een trekker.

Omdat dit jaar voor de eerste keer een trekkertrek voor oldtimers onderdeel van het programma was, mocht de wethouder als eerste een poging doen. Met een afstand van 99,2 meter haalde ze bijna een full pull. De organisatie noemde de trekkertrek voor oldtimers een daverend succes.

De hele dag waren er veel bezoekers die de vele oude tractoren, brommers, woonwagens, vrachtwagens en klassieke auto’s bewonderden. Daarnaast was er een leuk opgezette braderie. Aan de trekkertrek deden meer dan 40 oldtimer tractoren mee. Het commentaar werd verzorgd door Arno Vos vanuit de Ja-Koe-Zie.

Muziek was er van Wim Louvet en het Vollenhoofsch Visserskoor en voor de kinderen was er een springkussen. De organisatie kan terug kijken op een zeer geslaagde dag en wil iedereen bedanken die zich heeft ingezet om van het oldtimerfestival een succes te maken.


Nieuws

Meest gelezen

menu