Online open huis RSG en Eekeringe

CG Eekeringe. Foto: Martijn Bijzitter

Dit jaar organiseren SG Eekeringe en RSG Tromp Meesters online het Open Huis. Op beide scholen kun je een digitaal kijkje nemen via een live uitzending op www.samengaanwehetmaken.nl.

Ook kun je chatten om vragen te stellen. Verschillende gasten vertellen in een talkshow over de scholen, over de keuzemogelijkheden en de ondersteuning. Ook wordt er overgeschakeld naar een paar lokalen om in de les te kijken.

Op de RSG Tromp Meesters vindt de uitzending plaats op woensdag 26 januari om 15.00 uur. Er wordt voorlichting gegeven over de mavo, de havo, het atheneum en het gymnasium. Op woensdag 2 februari geef SG Eekeringe voorlichting over de mavo, vmbo basis en kader en het praktijkonderwijs. De uitzendingen zijn ook op een ander tijdstip terug te kijken.

Mensen die toch graag een live kijkje willen nemen op de scholen, kunnen zich opgeven voor een persoonlijke rondleiding. De scholen hopen dat er binnenkort meer ruimte komt om dit te organiseren. Mensen kunnen zich alvast opgeven, dan wordt op een later moment een afspraak ingepland. Op woensdag 9 februari organiseert RSG Tromp Meesters ook een extra ‘Experience Day’. Op die dag kunnen leerlingen uit groep 8 meelopen met de brugklassers. Aanmelden kan via experiencedays@rsgtrompmeesters.nl.

Nieuws

menu