Ontmoeten in de wijk met Sociaal Werk De Kop

Welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop organiseert regelmatig inloopbijeenkomsten en wandelactiviteiten in wijk, dorp of stad, buurtwerk en buurtwerk sport! Allemaal in samenwerking met de diverse partners binnen ons netwerk, wijkverenigingen en zorgcollega’s. Iedereen die zin heeft in een kop koffie en een praatje is van harte welkom. Laagdrempelig, informeel en vrijblijvend. En met de mogelijkheid om vragen te stellen rond welzijn, beweging, financiën, opvoeden, (mantel)zorg, vrijwilligerswerk, coronazorgen, langer thuis blijven wonen enzovoorts. Meer info over buurtwerk(sport) in Steenwijkerland via info@sociaalwerkdekop.nl of 0521-745080. We houden ons aan de geldende coronamaatregelen.

Bakkie bij Buurtzorg in Steenwijk-West

Woensdag 15 september van 10:00-11:30 uur, er “Bakkie bij Buurtzorg”, buiten bij het Buurtzorg kantoor aan de Vondelstraat 3 in Steenwijk. Iedereen die zin heeft in een kop koffie en een praatje is van harte welkom. Op anderhalve meter elkaar ontmoeten in Steenwijk-West en misschien even sneupen in de Minibieb!


Wandelen vanaf de bibliotheek in Steenwijk

Iedere donderdag is er vanaf 10:00 uur wandelen vanaf de bibliotheek aan de Meppelerweg in Steenwijk, na afloop gelegenheid voor samen koffiedrinken in de bieb.


Koffie Uurtje in de Bibliotheek in Steenwijk

Iedere dinsdag is er van 10:00-11:00 het “Koffieuurtje” in de bibliotheek aan de Meppelerweg in Steenwijk. De derde dinsdag van de maand sluit Sociaal Werk De Kop aan. Deze keer is dat 21 september en dat is Wereld Alzheimer Dag, het thema is dan ook ’Ach, we vergeten allemaal toch weleens wat?’ Kees Mol en Janny Dijkhuizen zijn aanwezig met hun expertise over dementie.