Oosterhof maakt seizoen d'Olde Veste helemaal goed!

Oud-speler/leider Bert Pen (rechts) ontvangt de tv uit handen van Arjan Oosterhof (midden) en Benny Oosterom. Foto: George Huisman

Oosterhof Electro World heeft het mislukte Europees kampioenschap voetbal van deze zomer voor de leden van voetbalvereniging d’Olde Veste toch nog kleur gegeven. Uit de landelijke actie Electro World EK poule 2021 leverden Arjan Oosterhof en Benny Oosterom zaterdag de eerste prijs, een Philips UHD televisie, af op het sportcomplex aan de Parallelweg.

„Tijdens deze actie deed Olde Veste clublid Bert Pen mee aan het voorspellen van de uitslagen van alle wedstrijden,” vertelt Arjan Oosterhof. „Hij bleek dat uiteindelijk in onze regio als beste te hebben gedaan en won daarmee deze mooie televisie!” Het leuke van de landelijke actie van Electro World was dat de mensen die meededen aan het voorspellen van de uitslagen dat deden voor hun favoriete lokale sportclub.

Niet alleen de voetbalverengingen, maar ook andere clubs konden profiteren. Bert Pen, al jaren lid van voetbalverenging d’Olde Veste, bleek regionaal de beste te zijn. „Ik heb wel enige ervaring, want ik doe al jaren mee met het jaarlijkse Biebspel,” vertelt de clubman enthousiast. „Toen ik deze leuke actie van Oosterhof, waar ik al jaren klant ben, in de krant zag staan leek het me leuk om mee te doen. Het geeft toch wat extra spanning aan het toernooi. Dat je uiteindelijk wint en je club een groot plezier kan doen verwacht je op voorhand natuurlijk niet!”

Bert Pen mocht het grote beeldscherm uit handen van Arjan Oosterhof en collega Benny Oosterom in ontvangst nemen. Binnenkort kunnen de leden van Vv d’Olde Veste in het clubgebouw genieten van diverse voetbalwedstrijden op het beeldscherm van Electro World Oosterhof.

Nieuws

menu