Op de Jakobsladder: zondagmiddagconcert op Landgoed De Oldenhof

Wiek Hijmans en Noortje Braat musiceren samen zondagmiddag op Landgoed de Oldenhof.

Zangeres en violiste Noortje Braat en Wiek Hijmans op gitaar brengen zondagmiddag 29 augustus een intiem muzikaal programma op het prachtige landgoed De Oldenhof. Het concert is van 15.30 tot 16.30 uur.

Noortje en Wiek bundelen hun brede muzikale achtergrond om samen met het publiek een moment van bezinning te creëren. Met hun kernachtige benadering van onder meer Schubert en Ravel, aangevuld met eigen composities, verklanken zij een ode aan het mysterie van het leven.

Gitarist Wiek Hijmans is als uitvoerder en improvisator actief in de internationale hedendaagse muziekwereld. Onlangs componeerde hij 150 stukken voor elektrisch gitaar solo, als reactie op de 150 teksten uit het Boek der Psalmen, getiteld Psalms Electrified. Noortje Braat begeeft zich graag op het snijvlak van (nieuwe) muziek en theater. Als maker en uitvoerder zoekt ze naar vormen waarin het onzegbare kan worden uitgedrukt.

De toegang is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd (richtbedrag 15 euro). Gelieve van tevoren te reserveren door een mail te sturen naar: info@veda-consultancy.nl

Dit is belangrijk i.v.m. de coronamaatregelen en vaste zitplaatsen. Bij goed weer vindt het concert buiten plaats.

Nieuws

Meest gelezen

menu