Opbrengst Repair Café voor Oekraïne

Bij het Repair Café kunnen mensen onder meer terecht voor kleine  reparaties aan kleding, houtbewerking, en reparatie van kleine elektrische apparaten. Archieffoto: Sieb van der Laan

Op de bovenverdieping van de kringloopwinkel aan de Boterweg 5 in Tuk wordt zaterdag 19 maart weer een Repair Café gehouden. „Wij willen met deze bijeenkomst aansluiten bij de vele acties die er op dit moment gehouden worden voor Oekraïne en de opbrengst storten op Giro 555”, zegt Kiny Bruinsma.

Zij is medewerkster van het Repair Café. „Mede om die reden hopen we dan ook dat er veel mensen komen voor een reparatie en dat mensen extra willen geven voor dit goede doel. Want reparaties bij het Repair Café zijn gratis”, zo vervolgt Bruinsma.

Bij het Repair Café kunnen mensen onder meer terecht voor kleine reparaties aan kleding, houtbewerking, en reparatie van kleine elektrische apparaten. Het Repair Café is van 10.00 tot 14.00 uur. Er zijn die dag een beperkt aantal vrijwilligers aanwezig.

Repair Café Steenwijkerland is nog op zoek naar vrijwilligers. Die mogen zaterdag 19 maart kennis komen maken. Meer informatie, Facebook: Repair Café Steenwijkerland, Twitter: RCsteenwijkerland en website: https://repaircafe.org

Nieuws

menu