Opbrengst wijnactie Odd Fellows voor Stichting Present

Wim Hultink (links) neemt namens Stichting Present de cheque in ontvangst die overhandigd wordt door Michiel Draaisma namens de Odd Fellows.

Wim Hultink (links) neemt namens Stichting Present de cheque in ontvangst die overhandigd wordt door Michiel Draaisma namens de Odd Fellows. Aangeleverde foto

Nu Stichting Present sinds een paar maanden in het herkenbare gebouw van de Odd Fellows in Steenwijk is gehuisvest, heeft de samenwerking nog meer betekenis gekregen voor Stichting Present, door een donatie van de Odd Fellows.

De opbrengst van de jaarlijkse wijnverkoop vanuit de Odd Fellows gaat elk jaar naar een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Present Steenwijkerland die de donatie in ontvangst mocht nemen. Namens de Commissie Maatschappelijke Activiteiten van de Odd Fellows overhandigde Michiel Draaisma het bedrag van € 1000,00 aan Wim Hultink, voorzitter van Stichting Present.

Wim Hultink: „Present is heel blij met deze prachtige donatie. Present is namelijk mede afhankelijk van de donaties en giften vanuit de diverse kerken en bedrijven. Hierdoor kan Present blijven bestaan en doorgroeien, om zo steeds meer mensen te kunnen helpen binnen Steenwijkerland die dit heel hard nodig hebben. Dit alles door inzet van veel vrijwilligers. Zo is Present een professionele makelaar in vrijwilligerswerk en samenwerkingspartner met veel maatschappelijke organisaties en de gemeente.”

„De Odd Fellows van de Ankerloge zijn blij dat de opbrengst van de wijnactie 2021 ten goede komt aan Stichting Present”, zegt Michiel Draaisma. „Wij vinden dit een sympathiek doel omdat wij ons als Odd Fellows herkennen in Stichting Present. De stichting helpt mensen die het zelf even niet kunnen redden en daarom wat extra’s nodig hebben. Het zijn de vrijwilligers van Present die de schouders onder ons project willen zetten. Mensen helpen staat hoog in het vaandel. De Odd Fellows vinden het ook belangrijk om mensen te helpen die in kwetsbare omstandigheden verkeren. Er is heel veel werkplezier in ons gebouw.”