Open een rekening voor je kind bij RegioBank Steenwijk en krijg 25 euro startkapitaal cadeau

RegioBank leert je kind goed met geld om te kunnen gaan.

RegioBank leert je kind goed met geld om te kunnen gaan. Foto; RegioBank

De zomervakantie is alweer bijna voorbij. Een mooi moment om eens stil te staan bij de financiële zelfredzaamheid van je kinderen. Is jouw zoon of dochter klaar voor een nieuw schooljaar? Van Campen & Dijkstra, zelfstandig adviseur van RegioBank in Steenwijk helpt je hier graag mee. Want financiële zelfredzaamheid begint natuurlijk met een eigen rekening voor je kind. De eerste 25 euro wordt als welkomstcadeau gestort. Met dit ‘startkapitaal’ wordt je kind een eindje op weg geholpen om goed met geld om te leren gaan. Zo wordt ook jouw kind baas over geldzaken!

Tom Holtzer, adviseur bankzaken bij RegioBank in Steenwijk, vertelt: „JongWijs van RegioBank is een financieel pakket voor kinderen tot 18 jaar. Het pakket groeit mee met je kind. Het begint met een spaarrekening en later komt daar ook een betaalrekening bij. En vanaf 8 jaar kun je ook een betaalpas bij de JongWijs rekening aanvragen. Wel zo handig als je kind ouder wordt en graag zelf wil kunnen betalen in de schoolkantine of gaat shoppen met vrienden.”

JongWijs

Tom vervolgt: „Bij het pakket geven we leuke en leerzame tips. Ieder jaar, tot je kind 18 wordt. Zo vertellen we over de waarde van geld, het nut van sparen, waarom het belangrijk is om na te denken voordat je geld uitgeeft en hoe je veilig betaalt met een eigen betaalpas. Uiteraard starten we eenvoudig en onze tips groeien mee met de leeftijd. Zo wordt je kind uiteindelijk baas over geldzaken.”

25 euro startkapitaal cadeau

Wil jij een JongWijs pakket openen voor je kind? Tom: „Kom dan gerust binnenlopen tijdens onze openingstijden. Wij regelen het dan direct voor je. En omdat we de jeugd graag goed op weg willen helpen bij hun dromen, storten wij € 25,- startkapitaal op de nieuw geopende rekening. Een mooi begin om baas in geldzaken te worden!” Deze actie loopt tot 1 oktober 2022.

Van harte welkom

Je vindt Van Campen & Dijkstra, zelfstandig adviseur van Regiobank in Steenwijk aan de Kornputsingel 54. Van maandag tot en met woensdag zijn zij geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur en op donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens de openingstijden kun je gewoon binnenlopen, of bel 0521- 820 994 voor het maken van een afspraak op een tijdstip buiten openingstijden.