Openluchtdienst in park Rams Woerthe

De openluchtdienst vindt plaats bij de muziekkoepel in park Rams Woerthe.

De openluchtdienst vindt plaats bij de muziekkoepel in park Rams Woerthe. Foto: Wilbert Bijzitter

Steenwijk Baptistengemeente Het Baken in Steenwijk houdt ook dit jaar weer openluchtdiensten in park Rams Woerthe. De eerste vindt plaats op zondag 23 april.

De spreker in deze dienst is Fré Riepma. Hij is onder andere spreker bij De Stadskerk in Groningen en bij de mannenbeweging van de 4e Musketier, kortweg 4M. De samenzang wordt begeleid door ‘Tehillah’ uit Heerenveen, een duo dat door zang en muziek de liefde van God wil verspreiden.

De dienst begint om 10.00 uur en zal worden gehouden bij de muziekkoepel in het park bij de ingang aan het ’te Gedempte Diep. Parkeren kan op de naastgelegen parkeerplaats. Graag zelf een stoel meenemen. Na afloop is er koffie en thee en ruimschoots de gelegenheid om na te praten.

Voor de kinderen is er een apart kinderprogramma met leuke activiteiten.

Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Hogewalkerk, Hogewal 178 in Steenwijk. In dat geval start de dienst om 13.00 uur. Raadpleeg hiervoor de website www.hetbakensteenwijk.nl.

Iedereen wordt hiervoor van harte uitgenodigd. De toegang is vrij. Wel is er een collecte om de openluchtdiensten te kunnen blijven organiseren.

De tweede en tevens laatste openluchtdienst in park Rams Woerthe van dit jaar zal plaatsvinden op zondag 2 juli.