Oplichting van ex-partners 'leek de makkelijkste weg' om uit financiële sores te komen

In een poging uit de financiële sores te komen besloot een stel uit Steenwijk om ex-partners op te lichten. Met vervalste handtekeningen werd geld van verzekeraars teruggevraagd. ,,Dit leek de makkelijkste weg’‘, zei de 48-jarige man donderdag met gebogen hoofd tegen de rechters in Zwolle.

Dat de wat groots aangezette oplichtingspraktijken door de vrouw het SBS6-programma ‘Stegeman op de bres’ haalden, dat doet haar nog altijd pijn.

Dat de wat groots aangezette oplichtingspraktijken door de vrouw het SBS6-programma ‘Stegeman op de bres’ haalden, dat doet haar nog altijd pijn. Foto: Stegeman op de bres

Dat de wat groots aangezette oplichtingspraktijken door de vrouw het SBS6-programma ‘Stegeman op de bres’ haalden, dat doet haar nog altijd pijn. De 48-jarige Monique van der W. voelde zich donderdag ook een slachtoffer. Naast ex-partners werd echter ook de dochter van Klaas J. opgelicht. Haar verzekering werd door hem opgezegd zodat hij met Monique 800 euro kon vangen. ,,Het is allemaal lang geleden, ik weet het niet meer precies’‘, zei Klaas hierover.

Nieuws

menu