Oudejaarsloten Primera Steenwijks Boekhuys succesvol

De winnaar krijgt de helft van de waarde van de auto op zijn bankrekening uitgekeerd. Foto: Primera Steenwijks Boekhuys

De Oudejaarsloten van Primera Steenwijks Boekhuys brengt geluk! „Niet alleen viel er een prijs op een halve elektrische Mini Cooper, ook zijn er veel prijzen van 100 en 250 euro gevallen op loten die bij ons gekocht waren,” vertelt Jeanet Bollema.

Er waren landelijk 200 elektrische Mini Coopers te winnen en daarbij viel er eentje op een lot van Primera. „Maar deze mevrouw had een half lot gekocht, dus heeft zij een halve Mini Cooper gewonnen. Een halve auto winnen is natuurlijk lastig, maar dat is goed opgelost: de winnares krijgt de waarde van de Mini Cooper in geld uitgekeerd en zij krijgt 15.111 euro op haar bankrekening bijgeschreven. Ze heeft inmiddels haar prijs al opgehaald.”

Net als in 2020, ook afgelopen december geen rijendikke menigte voor de deur bij de verkoop van de Oudejaarsloten. „Net als toen waren we de laatste decemberweken gesloten voor verkoop en hebben mensen alleen loten kunnen kopen op bestelling. Jammer, want je mist echt die leuke sfeer die de lotenverkoop geeft,” zegt Jeanet. „En er worden dan toch veel minder loten verkocht. Wel stond één van de te winnen Mini Coopers als reclame voor de deur van de winkel. Dat was wel leuk.”

Jeanet hoopt weer snel de winkel te kunnen openen. „Ons Post NL punt is wel geopend, maar een boek, tijdschrift of kaartje kan alleen op bestelling gekocht worden. Dat klinkt lastig, maar kan prima. Als iemand iets nodig heeft, kan hij of zij gewoon bellen naar 0521 512 089 en dan zorgen wij dat het klaar ligt. Eigenlijk lekker gemakkelijk. Dat natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een kleine aankoop als een verjaardags- of gelegenheidskaartje. Wij leggen het met alle liefde klaar.”

Nieuws

menu