PLUS ter Schure viert driejarig bestaan met acties voor de klanten

Willem ter Schure met big shoppers voor de jubileumactie.

Willem ter Schure met big shoppers voor de jubileumactie. Foto: Sieb van der Laan

PLUS ter Schure aan het Eendrachtsplein 4 viert volgende week dat de winkel alweer drie jaar PLUS is. „Verbazend hoe snel dat gegaan is,” blikt Willem ter Schure terug. „De afgelopen drie jaar zijn omgevlogen en kunnen op zijn zachtst gezegd best heel bijzonder worden genoemd.”

„Op 20 februari 2019 is onze winkel officieel geopend als PLUS ter Schure en al direct het jaar daarna was de wereld in de ban van het coronavirus. Dat heeft ook voor onze winkel veel veranderingen met zich meegebracht. Zo hebben we veel nieuwe teamleden mogen verwelkomen, want online boodschappen doen heeft een grote vlucht genomen.” Het ‘onlineteam’ van PLUS ter Schure, te herkennen aan de zwarte truien met het PLUS.nl logo, verzamelt elke ochtend de bestelde boodschappen, die daarna door de chauffeurs bij de mensen thuis worden bezorgd.

„Maar ook is het deze maand precies een jaar geleden dat we onze winkel veranderd hebben. De vers-broodafdeling is vorig jaar vergroot, ons PLUS Ophaalpunt is aangepast en er zijn drie Scan & Go kassa’s bij gekomen. Speciaal voor onze klanten om snel een paar boodschappen te kunnen afrekenen. Toen we startten hadden we nog niet eens digitale prijskaartjes en nu is eigenlijk alles gedigitaliseerd. Wat een wereld van verschil! Verder zijn we een echt familiebedrijf en proberen we altijd de lokale supermarkt te zijn en niet gewoon een plaatselijk filiaal van een grote winkelketen. We hechten grote waarde aan persoonlijk contact. We staan altijd klaar voor persoonlijk advies en als bijvoorbeeld bij een online bestelling een product op dat moment niet leverbaar is, dan bellen we met de klant. Verder hebben we regelmatig acties met plaatselijke verenigingen en clubs, zoals de Spaar je Club Gezond actie.”

Willem en zijn team willen hun klanten bedanken voor hun vertrouwen. „En dat doen we natuurlijk met acties voor onze klanten in de jubileumweek. We hebben hiervoor speciale big-shoppers van Giethoorn laten maken, met daarop afbeeldingen van kunstschilder Cor Visser van een typisch Gieterse punter, Museum ’t Olde Maat Uus en uiteraard onze supermarkt. Deze tassen zijn speciaal ontworpen voor ons jubileum en met deze tassen gaan we leuke acties doen in onze jubileumweek volgende week, die vanaf maandag 21 februari van start gaat. Te denken valt aan bepaalde producten voor 3 euro.”

Let voor de actieproducten op de paginagrote advertentie van PLUS ter Schure in de Steenwijker Courant huis-aan-huis van 22 februari en op de social media pagina’s van PLUS ter Schure.