Pakketten ophalen en versturen bij de Karwei in Steenwijk. PostNL plaatst pakket- en briefautomaat in de bouwmarkt

Voorbeeld van een nieuw pakket- en briefautomaat van PostNL. Foto: ANP

Sinds gisteren (donderdag) staat er een pakket- en briefautomaat van PostNL in Broekslagen, bij de Karwei Bouwmarkt. Deze automaat moet het makkelijker maken voor de inwoners van Steenwijk om pakketjes te versturen en te ontvangen. Voor PostNL is het een volgende stap in de uitrol van de pakket- en briefautomaten.

Inwoners van Steenwijk kunnen terecht bij de pakketautomaat om pakketten te ontvangen en te versturen. „Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakketautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen”, vertelt Linda van der Horst namens PostNL.

Pakketautomaat

De automaat in de Karwei is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. PostNL startte de proef met de pakketautomaat eind 2016 met vijftien automaten in Almere. In 2017 volgden Limburg en Tilburg waarna een verdere landelijke uitbreiding volgde.

PostNL blijft zijn netwerk uitbreiden op basis van de wensen van zakelijke klanten en consumenten, daar horen ook deze automaten bij. Inmiddels staan er zo’n 275 door heel Nederland.

Nieuws

menu