'Pan' en 'Deksel' doen gift voor fietslabyrint Interaktcontour

Patrick overhandigt de cheque aan Sander van Diesten die als bewegingsagoog verbonden is aan Interaktcontour. Atie probeert het fietslabyrint uit.

Patrick overhandigt de cheque aan Sander van Diesten die als bewegingsagoog verbonden is aan Interaktcontour. Atie probeert het fietslabyrint uit. Foto: Wilbert Bijzitter

Bij Interaktcontour in Steenwijk hebben woensdag Atie Klarenberg en Patrick Hoogendijk, die als ‘Pan’ (Patrick) en ‘Deksel’ (Atie) door het leven gaan,. de opbrengst overhandigd van hun inzamelingsactie voor de instelling die gespecialiseerde zorg biedt aan mensen met hersenletsel.

Daarvoor waren de twee inwoners van Steenwijk eind oktober de Mont Ventoux in Frankrijk opgelopen. De opbrengst, een bedrag van 2029,83 euro gaat nu naar Interaktcontour, dat dankzij deze gift een fietslabyrint kan aanschaffen. Dit toestel is bestemd voor mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen, maar met het fietslabyrint virtuele fietstochten kunnen maken door steden of de natuur.

Zelf maakt Patrick Hoogendijk al jaren gebruik van de sportfaciliteiten bij Interaktcontour. Hij is al sinds zijn jeugd kankerpatiënt en ondervindt veel steun van het centrum in Steenwijk. De opbrengst van de inzamelingsactie overhandigden Patrick en Atie aan Sander van Diesten die als bewegingsagoog verbonden is aan Interaktcontour.