Paradise Drifters en The Father in Filmhuis Steenwijk

Poster Paradise Drifters.

Komende week staan de volgende films op het programma in het Filmhuis in Steenwijk (Dyka Vestzakzaal van Rabo Theater De Meenthe): Paradise Drifters en The Father.

Vrijdag 4 maart om 20.00 is de filmvertoning ‘Paradise Drifters’. De dakloze jongeren Yousef, Chloe en Lorenzo hebben in hun jonge leven al flink wat te verduren gehad. Na een toevallige ontmoeting vertrekken ze gezamenlijk naar Zuid-Europa. Ondanks de verschillende problemen waar ze individueel mee kampen, vinden ze tijdens deze reis onverwacht vertrouwen en geborgenheid bij elkaar; iets waar ze hun hele leven al naar op zoek zijn.

The Father

Dinsdag 8 maart om 20.00 uur is de filmvertoning ‘The Father’. The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins (The Silence of the Lamb, The Two Popes) laat je geen moment los. Olivia Colman (The Crown, The Favorite) als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar.

Ook te zien in Filmhuis Steenwijk: Donderdag 10 maart Druk. Donderdag 17 maart Kom hier dat ik u kus. Meer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.

Nieuws

menu