Parkcafé De Theekoepel gaat vanaf zaterdag 27 mei weer open

Vanaf het pinksterweekend is de theekoepel weer elk weekend open.

Vanaf het pinksterweekend is de theekoepel weer elk weekend open. Foto Maaike Koster

Na twee succesvolle zomers, opent Parkcafé De Theekoepel in Steenwijk op 27 mei weer haar deuren. Het personeel van Restobar ’t Veerhuys staat weer klaar om een kopje koffie met iets lekkers, een snelle lunch of een borrel te serveren in Park Rams Woerthe.

Het Parkcafé is open vanaf 27 mei in de weekenden, op zaterdag en zondag, van 10.30 tot 18.00 uur. Komende zomer staan er ook weer diverse evenementen gepland in het park, zoals Live in het Park en Kopje Cultuur. Tijdens deze evenementen is De Theekoepel ook geopend.


Naast de menukaart biedt Parkcafé De Theekoepel een feestelijk arrangement aan, ‘Prosecco in the park’. Dat bestaat uit een heerlijke fles bubbels met diverse hartige en zoete hapjes, zoals de naam doet vermoeden, in park Rams Woerthe. Parkcafé De Theekoepel is ook geopend als feestlocatie, voor bijvoorbeeld een verjaardag, een trouwerij of een borrel.

Het personeel van Restobar ’t Veerhuys kijkt er naar uit om ook deze zomer weer Parkcafé De Theekoepel tot leven te laten komen en begroet u graag op het terras of op het balkon. Meer informatie over Parkcafé De Theekoepel is te vinden op de sociale media en website van Restobar ’t Veerhuys. www.hetveerhuyssteenwijk.nl | www.instagram.com/veerhuys | www.facebook.com/hetveerhuyssteenwijk