Parkcafé De Theekoepel in Park Rams Woerthe gaat weer open

De theekoepel is vanaf volgende week zaterdag 28 mei weer open.

Na een succesvolle zomer vorig jaar, opent Parkcafé de Theekoepel weer haar zonnige deuren. Vanaf 28 mei staat het personeel van Restobar ’t Veerhuys weer klaar om een kopje koffie met iets lekkers of een borrel te serveren.

Men kan terecht bij het parkcafé vanaf 28 mei in de weekenden, op zaterdag en zondag, van 11.00 tot 18.00 uur. Komende zomer staan er ook weer diverse evenementen gepland in het park, zoals DYKA Live in het Park en Open Podium. Tijdens deze evenementen is de Theekoepel ook geopend.

Dit jaar heeft het parkcafé niet alleen verschillende zoetigheden op de menukaart staan, maar ook een aantal lunchgerechten, zoals belegde broodjes en soep. Daarnaast bieden ze diverse arrangementen aan, zoals een picknick in het park. Ook leent het parkcafé de Theekoepel zich uitstekend als feestlocatie, voor bijvoorbeeld een verjaardag of een gezellige borrel.

De Theekoepel heeft al meer dan 100 jaar aan geschiedenis. De tuin waarin de koepel werd gebouwd in 1896 is later samengevoegd met het nieuwe park Rams Woerthe. De koepel werd toen gebruikt als theehuis en later diende de koepel als kleedruimte voor leerlingen die sport hadden in het park. In 1974 werd de koepel helaas in brand gestoken door een pyromaan. In 2002 kwam er een moderne replica van de koepel voor terug. De laatste jaren heeft de koepel leeg gestaan, totdat Restobar ’t Veerhuys potentie zag in deze unieke locatie.

Het personeel van ’t Veerhuys is trots dat ze de Theekoepel deze zomer weer tot leven mogen laten komen en hopen je snel te begroeten op het terras of op het balkon. Houd de website en socials van Restobar ’t Veerhuys in de gaten voor meer informatie over Parkcafé de Theekoepel. Heeft u vragen of wilt u reserveren stuur dan een email naar info@hetveerhuissteenwijk.nl

Nieuws

menu