Plaatselijk Belang Oldemarkt bedankt …: het productieteam van de film 'Vrijheid'

Marcel Prins overhandigt de bon aan Robert Punter. Foto: PBO

Plaatselijk Belang Oldemarkt (PBO) heeft maandag 8 november een bedank-waardebon laten bezorgen bij Robert Punter, de regisseur van de film ‘Vrijheid’.

PBO is namelijk van mening dat, deze film over Oldemarkers in de Tweede Wereldoorlog, gemaakt met Oldemarkers veel impact heeft gehad op de samenleving van het dorp en omgeving. „Natuurlijk is er al diverse keren aandacht aan de film besteed, maar we vinden dat er namens het dorp ook een dank je wel moet uitgaan naar (naast de spelers en geïnterviewden), het productieteam, bestaande uit: Robert Punter; Paula Hensen; Henk Veurman en Adriaan Noordegraaf. Zij hebben met deze film Oldemarkt in de Tweede Wereldoorlog een gezicht gegeven, vastgelegd voor eeuwig zodat deze verhalen altijd blijven bestaan,’ aldus bestuurslid PBO Marcel Prins.

De heer Punter was blij verrast dat hij als regisseur deze bedank-waardebon in ontvangst mocht nemen. De bon is ditmaal te besteden bij Restaurant Het Hof in Oldemarkt. Hij gaat met het productieteam zeker genieten.

Wilt u iemand nomineren om ook een bedankje te ontvangen van Plaatselijk Belang Oldemarkt ? Neem dan contact op met Plaatselijk Belang om diegene te nomineren. De bedankjes worden bij toerbeurt verzorgd door een van de ondernemersleden van Plaatselijk Belang Oldemarkt.

Nieuws

menu