Pop in de Kop Oldemarkt gaat weer van start; eindelijk weer samen zingen

Pop in de Kop Oldemarkt. Foto: Pop in de Kop

Na een lange, lange pauze kunnen de leden van het koor Pop in de Kop weer samen zingen. Op donderdagavond 26 augustus beginnen ze weer met oefenen. Met nog steeds een flink koor, want veel leden staan te trappelen om weer samen een gezellige avond te beleven.

Pop in de Kop zingt met veel plezier onder leiding van een enthousiaste dirigent vooral meerstemmige popsongs, zowel de wat oudere nummers als meer van nu. Er wordt geoefend met behulp van per partij-ingezongen muziek, zodat je thuis je eigen stemhoogte kunt instuderen. „Bladmuziek kunnen lezen of een muzikale achtergrond is helemaal niet nodig. Belangrijkste is dat je plezier hebt in zingen en dat je samen met ons wilt werken aan een leuk resultaat dat we een paar keer per jaar in eigen regio willen laten horen”, licht Klaske Schiphorst, voorzitter van Pop in de Kop Oldemarkt toe.

Mannen zijn welkom

Pop in de Kop bestaat momenteel uit ruim 25 leden en ten minste 5 nieuwe belangstellenden uit Oldemarkt en regio. „We zijn heel hard op zoek naar mannen die het koor willen verrijken. Daarmee zouden de huidige mannenpartijen versterkt kunnen worden. Dus mannen, doe mee, hoe meer mannen, hoe warmer het koor klinkt!”

Komend seizoen wordt er geoefend in Dalzicht, op de donderdagavonden van 20.00 tot 21.30 uur. Meer informatie of een keer komen kijken? Mail popindekop.oldemarkt@gmail.com of kijk op facebook bij popindekopoldemarkt.

Nieuws

menu