Prijswinnaars stempelactie Nacht van Steenwijk

Arjan Rosenboom, Manon Weijdema, de prijswinnaressen Ellen Mom, Wilma Groen, Inge Koning en Gerard Bennen.

Arjan Rosenboom, Manon Weijdema, de prijswinnaressen Ellen Mom, Wilma Groen, Inge Koning en Gerard Bennen. Foto: Steenwijk Vestingstad

Inge Koning is de winnares van de hoofdprijs van de Stempelactie die afgelopen donderdag tijdens de Nacht van de Nacht werd georganiseerd. Inge won 250 euro aan waardebonnen, te besteden bij de ondernemers van Steenwijk Vestingstad.

Ellen Mom kwam de prijs van 100 euro aan waardebonnen ophalen voor haar vriendin Helga de Haan, die verhinderd was. Helga heeft beloofd de prijs te delen met nog een vriendin, omdat ze samen naar de Nacht waren geweest. De derde prijswinnares was Wilma Groen; ook zij won 100 euro aan waardebonnen.

Alle prijzen zijn aangeboden door Vestingstad Steenwijk en kunnen bij de winkels en horeca in Steenwijk worden ingeleverd. Het was Het was een gezellige Nacht van Steenwijk, waarbij rekening werd gehouden met de corona maatregelen. „We hebben gedaan wat mogelijk was. We hopen volgend jaar weer groots te kunnen uitpakken,” aldus Gerard Bennen namens de Werkgroep Evenementen van Steenwijk Vestingstad. „We zijn zeer tevreden, en blij dat we binnen de mogelijkheden Steenwijk hebben kunnen promoten. Ook na 22.00 uur waren de terrassen goed gevuld. Helaas hebben we door de beperkingen ook mensen moeten teleurstellen, omdat het anders te druk werd. Volgend jaar gaan we er met nieuwe energie tegenaan en hopen als vanouds een grote schare mensen te kunnen verwelkomen!”


Groet Gerard Bennen