Primera Steenwijks Boekhuys houdt rekening met losbarstende gekte rond laatste boek Zeven Zussen

Jeanet Bollema verwacht vanaf donderdag drukte voor het boek 'Atlas'.

Jeanet Bollema verwacht vanaf donderdag drukte voor het boek 'Atlas'. Foto Primera Steenwijks Boekhuys

Velen zitten er op te wachten, en het is bijna zover! Op donderdag 11 mei verschijnt het achtste en laatste deel van de uitermate populaire boekenserie De Zeven Zussen. ‘Atlas’ is het laatste boek van de inmiddels overleden schrijfster Lucinda Riley en het bevat het verhaal van Pa Salt. De boekwinkels verwachten een run op dit boek. Primera Steenwijks Boekhuys heeft zich hier in ieder geval alvast op voorbereid.

Bij Primera Steenwijks Boekhuys wordt in ieder geval rekening gehouden met een grote vraag naar dit boek en daarom hebben Richard en Jeanet Bollema van Primera Steenwijks Boekhuys een enorme hoeveelheid ingekocht. „Sinds Harry Potter hebben we dit niet meegemaakt in de boekhandel”, vertelt Richard Bollema. „Er hebben ontzettend veel mensen al ingetekend op dit boek om er maar niet naast te grijpen op de eerste dagen na verschijning. En dan komt het ook nog wereldwijd uit een paar dagen voor Moederdag. Het is nu al bekend dat dit boek met grote zekerheid het best verkochte boek van 2023 gaat worden.”

Lucinda Riley is in 2021 overleden, maar ze had het verhaal in grote lijnen al geschreven. Haar zoon, Harry Whittaker, heeft het boek geheel in de stijl van zijn moeder afgerond.