Prinsjesdagontbijt Steenwijkerland met gedeputeerde Eddy van Hijum als inspirerende spreker

Eddy van Hijum. Foto: Eigen foto

De 15e editie van het Prinsjesdagontbijt Steenwijkerland is woensdasg 21 september. Deze traditie is ontstaan als een reflectie op Prinsjesdag en is inmiddels uitgegroeid tot een inspirerende netwerkbijeenkomst waar vertegenwoordigers uit de politiek, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties elkaar treffen.

Ook dit jaar is een topspreker aangetrokken die de bezoekers zeker gaat inspireren, namelijk gedeputeerde van de provincie Overijssel Eddy van Hijum. Tijdens zijn interactieve lezing reflecteert Eddy van Hijum op Prinsjesdag. Wat betekenen de nieuwe plannen voor ondernemers, ook in onze regio? Bijvoorbeeld op het gebied van belastingen, energie, stikstof en de arbeidsmarkt.

Naast inspiratie staat ontmoeten centraal

Tijdens de bijeenkomst zijn niet alleen lokale ondernemers aanwezig, maar ook bestuurders van publieke organisaties, burgemeester en wethouders en gemeenteraadsleden. Het Prinsjesdagontbijt Steenwijkerland leent zich er daarom uitstekend voor om het netwerk uit te breiden en/of te versterken. Het Prinsjesdagontbijt is een gezamenlijk initiatief van KNS, BCS en de gemeente Steenwijkerland.

Programma

De bijeenkomst is in de Grote Kerk in Steenwijk en start om 7.30 uur en is om 9.30 uur afgelopen. De bijeenkomst is gratis toegankelijk en inclusief een gezamenlijk ontbijt.


Aanmelden kan via www.prinsjesdagontbijtsteenwijkerland.nl

Nieuws

menu