Proef het voorjaar in 't Veerhuys

Het team van 't Veerhuys staat klaar voor het nieuwe seizoen.

Het team van 't Veerhuys staat klaar voor het nieuwe seizoen.

Traditie getrouw openen veel seizoensgebonden horecabedrijven in Steenwijkerland hun deuren weer, vlak voor de Paasdagen. En nu iedereen eindelijk hoopt te kunnen genieten van de eerste lente zonnestralen biedt Restobar ‘t Veerhuys aan het Steenwijker Diep een fris driegangen voorjaarsmenu met uitstekende verse ingrediënten voor een kleine prijs.

Het menu bestaat uit een proeverij van voorgerechten, bestaande uit kleine gerechtjes als bijvoorbeeld kalfspastrami met asperge, voorjaarssoep of zalm tataki. Een hoofdgerecht van de chef en een proeverij van desserts als het Hemels toetje, Crêpes Suzette of een stukje frisse cheesecake.

Klaar voor een nieuw seizoen „Wij zijn helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. We zijn sinds deze week geopend voor diner en de reserveringen komen al weer binnen. Dat is altijd erg leuk. Het restaurant heeft weer een opfrisbeurt gehad nadat we de vloer in de keuken hebben aangepakt en we zijn weer helemaal klaar voor het paasweekend. Voor Pasen kunnen mensen nog reserveren, maar wacht dan niet te lang met bellen want ons kleine gezellige restaurant is snel vol,” adviseert gastvrouw Yvonne Minnebreuker. Meer informatie op www.hetveerhuissteenwijk.nl. Een tafel reserveren kan online, door te bellen of door een WhatsApp bericht te sturen naar +31 619929050.