Qmusic the Party 4uur FOUT! komt terug naar Steenwijk

De DJ’s van Qmusic trekken iedereen  onweerstaanbaar in een warm bad vol guilty pleasures.

Qmusic the Party 4 uur Fout! komt zaterdag 14 mei naar Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in De Bult. Ditmaal met het thema ‘Superhelden’.

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party. Maar liefst 4 uur lang zijn onze bezoekers de superhelden die net zo vast in ieders geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Ren Captain Jack er met 40 beats per seconde compleet uit en word de Dancing Queen van de avond! De DJ’s van Qmusic trekken iedereen onweerstaanbaar in een warm bad vol guilty pleasures. En zij genieten er volop van. Dresscode: batmanoutfit, kittige catsuit of iets anders wat lekker fout is.

Deze avond kan bijgewoond worden door losse tickets te kopen, maar ook een compleet arrangement inclusief diner en/of overnachting is te bestellen via https://www.fletcherevents.nl/event/qmusic-the-party/qmusic-the-party-in-steenwijk/ of verkrijgbaar aan de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn op Duivenslaagte 2 in De Bult. Meer informatie over de evenementen van Fletcher Events is te vinden op www.fletcherevents.nl .

Nieuws

menu