Rabobank organiseert gratis webinar over duurzaam wonen

Het webinar is woensdagavond 2 maart. Foto: Rabobank

Denk jij weleens over het verduurzamen van je huis, maar weet je niet waar of hoe te beginnen? Op 2 maart organiseert Rabobank het gratis webinar Duurzaam Wonen. Voor dit webinar zijn klanten van Rabobank maar ook niet-klanten van harte welkom om deel te nemen.

Het webinar start om 19.30 uur en zal naar verwachting een uur duren. Tijdens het webinar worden deelnemers wegwijs gemaakt in de wereld van verduurzaming. Ontdek welke stappen je neemt wanneer je je huis verduurzaamt en er wordt meer informatie gegeven over de verschillende mogelijkheden die er zijn om je woning te verduurzamen. Tijdens het webinar kunnen via de chat vragen gesteld worden aan de aanwezige specialisten.

Concrete tips

Tijdens het webinar gaan we in gesprek met Corine Flipse (team Duurzaam Wonen Rabobank) en Jeroen te Riele (financieel adviseur en erkend duurzaamheidsadviseur). Ook Fiona Hamstra van het Warmtefonds is aanwezig om meer te vertellen over de energiebespaarlening. En we brengen een bezoek aan Hendrik Gommers en Elsa Visser uit ‘t Harde (hun woning werd in 2020 uitgeroepen tot meest duurzame woning van Gelderland), zij vertellen ons hoe zij het hebben aangepakt en wat duurzaam wonen hen oplevert. Daarnaast maken we een live verbinding met Sander Noordermeer (directeur Solar NRG).

Kortom: we geven veel concrete tips en inspiratie waar je morgen al gelijk mee aan de slag kunt.

Start jouw oriëntatie op de verduurzaming van je huis en zet hier de eerste stap! Meld je hier aan voor het webinar. Aanmelden kan t/m 1 maart.

Nieuws

menu