Rally van Rotary Club Steenwijk-Regio voor het goede doel doet een beroep op de puzzelvaardigheden

De rally is een oriëntatierit. Er wordt dus ook een beroep gedaan op kennis, puzzelvaardigheden en inventiteit. Foto: aangeleverd

Rotary Club Steenwijk-Regio gaat een rally organiseren voor het goede doel. Op zaterdag 15 april wordt de Sugila Rally 2023 gehouden. Deze compleet verzorgde rally wordt gehouden door de partnerclubs Steenwijk-regio en Hümmling zu Sögel.

RC Steenwijk-Regio heeft een route van 180 kilometer over secundaire wegen samengesteld. „Heeft u een oldtimer, youngtimer, cabriolet of een ander bijzonder voertuig dan verwelkomen wij u en uw auto graag op dit bijzondere evenement langs de pareltjes van Drenthe”, laat Martin Ritsema namens de RC weten.

Puzzelvaardigheden

De rally is een oriëntatierit. Er wordt dus ook een beroep gedaan op kennis, puzzelvaardigheden en inventiteit, waarna vervolgens de winnaars van de afzonderlijke klassen worden bepaald. De rally wordt gezamenlijk afgesloten onder het genot van een hapje en drankje. Het inschrijfgeld voor de rally komt volledig ten goede aan een goed doel. „Het hulpproject dat wij dit jaar met de opbrengst van de rally willen steunen is het project Helping Hands e.V. in Lathen .”

Voor meer informatie en inschrijving, bezoek www.rallye-sugila.de/nl .

Nieuws

menu