Reformhuis houdt de komende twee weken weer Wintervoordeeldagen

Het team van Reformhuis Steenwijk houdt de komende twee weken Wintervoordeeldagen. Foto Sieb van der Laan

Afgelopen jaar was het door corona in een aangepaste vorm, maar vanaf maandag 23 januari zijn er weer als vanouds de Wintervoordeeldagen bij het Reformhuis aan de Woldpromenade 42, met proeverijen, huidadviezen en kortingsacties. „Tijdens de actieweken geven we in ieder geval 15% korting op het totale assortiment,” zegt Rob van Meel. De actieweken lopen tot en met zaterdag 4 februari.

Daarnaast zijn er proeverijen en acties met nieuwe producten. „De Wintervoordeeldagen zijn met name bedoeld om iedereen te laten kennismaken met onze natuurvoedingswinkel en wat er zoal verkrijgbaar is. Alles is uiteraard geheel op natuurlijke basis. Naast voedingssupplementen, vers brood en groente, hebben we ook een groot aanbod in natuurlijke cosmetica van het merk Weleda. Tijdens de actieweken is er 25% korting op alle Weleda cosmetica. Verder kun je bij ons terecht voor consulten van onze eigen therapeut met betrekking tot Bioresonantie, electro-accupunctuur, iriscopie en voetreflexologie. Ook de praktijk ReSize van Alinda van Meel voor leefstijlcoaching en voeding heeft zitting bij ons in het Reformhuis.”

Donderdag 2 februari is er de hele middag Vitamine K2-specialist, fysiotherapeut en natuurgeneeskundige Cornelis de Regt bij ons in de winkel aanwezig. Hij doet die middag gratis K2 metingen. Dat zijn metingen van de bloedstroom in de kleine bloedvaten. Dit wordt gebruikt om de vaatkarakteristieken in kaart te brengen. Naast de meting geeft hij tips en adviezen voor een betere bloeddoorstroming. Ook zijn er privéconsulten omtrent de gezondheid met Cornelis aan te vragen. Deze consulten zijn overigens niet gratis; daarvoor vraagt Cornelis een kleine vergoeding van 20 euro. Cornelis is geen onbekende, hij is wel vaker bij ons in de winkel geweest. Voor zijn metingen is altijd veel belangstelling. Daarom is het ook aan te raden om zowel voor de metingen als voor een privéconsult een afspraak te maken. Dat kan gewoon bij ons in de winkel.”

Tijdens de Wintervoordeeldagen zijn er nog veel meer acties en activiteiten. „Houd daarvoor onze FaceBook en Instagram pagina’s in de gaten,” adviseert Rob. „En kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen. We doen dit al jaren en we vinden het altijd een leuke, drukke en gezellige periode in de winkel. We hebben er weer veel zin in!”

Nieuws

menu