RegioBank en Kreuze maken verhuizen supergemakkelijk

Tom Holtzer van RegioBank en Gerald Meijer van Kreuze hebben samen actie.

Kreuze Tanken & Wassen is een veelzijdig bedrijf. Naast tanken, wassen, verhuur van opslagruimtes en de nieuwe pakkettenwand, is nu ook het ‘aanhangwagenpark’ uitgebreid, onder meer samen met RegioBank Steenwijk.

„Wij verhuren al een tijdje aanhangers,” vertelt Gerald Meijer van Kreuze. „En we hebben nu steeds meer keuze. Want er zijn verschillende soorten aanhangers bij ons te huur: open aanhangwagens, maar eveneens met huifjes. De minimale huurtijd van de aanhangers bedraagt 3 uur en de goedkoopste aanhanger huur je al voor 10 euro. Daar kun je zelf geen aanhanger voor bij de deur hebben, toch?”

Daarnaast heeft Kreuze een leuke samenwerking met RegioBank Steenwijk. „Van Campen & Dijkstra/RegioBank Steenwijk beschikt over een eigen aanhanger, met een stevige, harde bak, en die is speciaal voor mensen die bij ons assurantiekantoor Van Campen & Dijkstra een hypotheek afsluiten of onlangs hebben afgesloten. De aanhanger wordt dan gratis beschikbaar gesteld voor als zij gaan verhuizen,” vertelt Tom Holtzer van RegioBank. „Wij zijn een lokale ‘bank van vroeger’, voor iedereen toegankelijk. Ik vind het dan ook onwijs leuk dat we lokaal zoiets kunnen doen en deze extra dienst kunnen aanbieden, en ik ben supertrots als ik die aanhanger zie rondrijden in Steenwijk!”

De aanhanger van RegioBank is gestald bij Kreuze Tanken & Wassen aan Steenakkers 3 en ook daar af te halen. „En als mensen met verhuisplannen nog op zoek zijn naar opslagruimte, dan kunnen ze ook bij ons terecht,” vult Gerald Meijer aan. „De huisraad kan zo vanuit de aanhanger bij ons de mini-opslag in. We hebben nog wel wat boxen vrij, in verschillende afmetingen. De grootste box is 36 kuub, maar ook in de kleinste box past wel een complete huisraad. De opslagboxen zijn goed droog, er komt absoluut geen vocht bij, en vorstvrij. Dus het kan hier prima een tijdje staan!”

Nieuws

menu