RegioBank geeft de oplossing voor slecht functionerende Geldmaten

De Geldmaat is weer buiten gebruik.

De Geldmaat is weer buiten gebruik. Foto: Tom Holtzer

Er is een wending in Geldmaatland. Na wekenlang op ‘buiten gebruik’ te hebben gestaan wordt geldmaat aan de Kornputsingel momenteel grondig verbouwd. Sinds afgelopen zomer de geldautomaat van de Rabobank aan de Meppelerweg is opgeheven en de overige geldautomaten inpandig zijn, is het lastig om geld op te nemen.

Zeker nadat ook nog eens de geldautomaten aan de Gasthuisstraat/Kornputsingel en aan het Gedempte Diep lang buiten gebruik waren.

En nu de Geldmaat aan de Kornputsingel verbouwd wordt, blijft het moeilijk voor de inwoners van Steenwijk om aan hun eigen contante geld te komen. Daarbij is het ook maar de vraag of de Geldmaat na de renovatie ook niet veelvuldig ‘leeg’ en buiten bedrijf is.

Van Campen & Dijksta Steenwijk heeft op ludiek wijze ingespeeld op Steenwijkse ergernis. Zij geven als zelfstandig adviseur van RegioBank dé oplossing om aan contant geld te komen. Hoe? Door gewoon even achterom te kijken! Daar bevindt zich namelijk de bank die midden in de samenleving staat en Steenwijkers graag helpt aan hun eigen contante geld, overige bankzaken, hypotheken en verzekeringen.


Zoals de sticker al aangeeft moet je wel een RegioBank rekening hebben of overstappen naar RegioBank. De overstap is simpel: dat wordt volledig door de adviseurs van RegioBank Steenwijk geregeld. Verder kun je je eigen pincode kiezen, gewoon elk gewenst bedrag opnemen, afstorten of de kinderspaarpot legen tijdens kantooruren, of daarbuiten op afspraak.