Repair Café nu twee keer per maand

De medewerkers van het Repair Café zitten zaterdag weer klaar in de kringloopwinkel. Foto: Sieb van der Laan

Op de bovenverdieping van de kringloopwinkel aan de Boterweg 5 in Tuk wordt komende zaterdag 15 oktober weer een Repair Café gehouden. De vrijwilligers van het Repair Café zijn van 10.00 tot 14.00 uur aanwezig om de helpende hand te bieden bij reparaties.

En er is nieuws. „Het Repair Café is na de coronaperiode weer voorzichtig begonnen met haar bijeenkomsten op de eerste zaterdag van de maand. Dat willen we nu weer gaan uitbreiden naar twee keer per maand. Als vanouds op de eerste en derde zaterdag van de maand”, zegt medewerker Kiny Bruinsma. „Dit betekent dat we dus ook op zaterdag 15 oktober geopend zijn. Daarnaast doen we ook weer mee met de maatschappelijke stages van de middelbare scholen.”

Wie een elektrisch apparaat heeft dat niet goed meer functioneert of kleding die stuk is, kan op 15 oktober bij het Repair Café terecht. „De vrijwilliger gaat dan samen met de klant bekijken of het product gerepareerd kan worden.”

Meer informatie, Facebook: Repair Café Steenwijkerland , Twitter: RCsteenwijkerland en website: https://repaircafe.org .

Nieuws

menu