Restaurant Rhodos presenteert 1001 nacht met Ersoy Demir

Ersoy Demir zingt de sterren van de hemel. Foto: Rhodos

Restaurant Rhodos aan de Scholestraat 14 heeft zaterdag 12 maart weer een sprookjesachtige dinnershow in de Latijnse school op het programma staan. De dinerende gasten kunnen die avond genieten van de muziek van Ersoy Demir, ook wel bekend als ‘de Turkse André Hazes’.

„Het belooft wederom een avond te worden waar u met een grote glimlach aan zult terug denken,” belooft eigenaar Serkan Akin van Rhodos. „Naast heerlijk dineren presenteren we deze ‘1001 Nacht Show’ de hele avond live muziek, verrassende gastoptredens en een oriëntaalse buikdansshow van prachtige buikdanseressen. Onze bezoekers kunnen genieten van de fantastische zangperformances van Ersoy Demir en pianist Sabri Aslan, beiden vergezeld door de bekende saxofonist Hamo. Het wordt een avond vol gezelligheid, heerlijk dineren en opzwepende livemuziek waarbij niemand meer stil kan zitten. Het feit dat Ersoy Demir een meesterlijke imitator is van Nederlands grootste volkszanger André Hazes zal de avond extra cachet en een Hollands tintje geven. Op deze avond wordt een heerlijk driegangen diner, inclusief een feestelijk dessert, geserveerd en het diner is speciaal aangepast aan het thema. U kunt kiezen uit een vlees, vis of een vegetarisch diner.” De kosten voor deze avond zijn 65 euro per persoon, exclusief de drankjes.


Een avond om niet te vergeten! Aanvang: 18.30 uur. Reserveer tijdig telefonisch via 0521-510047 of via de website www.rhodossteenwijk.nl

Tenslotte: Het hele jaar door presenteert Restaurant Rhodos, Dinner Shows met verschillende thema’s en prachtige live muziek. Ook is het mogelijk om buiten de door ons geplande data uw eigen Dinnershow naar keus te organiseren bij Rhodos (Leuke tip voor uw bedrijfsfeest). Met dit unieke concept in Nederland, is Rhodos Steenwijk uitermate geschikt voor alle soorten bedrijfs/familie feestjes, met allerlei verschillende thema’s.

Nieuws

menu