Restobar ‘t Veerhuys gaat vanaf donderdag weer open

Bij 't Veerhuys staat gastvrijheid voorop.

Bij 't Veerhuys staat gastvrijheid voorop. Foto Team 't Veerhuys

Restobar ’t Veerhuys opent haar deuren weer. Vanaf 30 maart kan iedereen vanaf donderdag tot en met zondag weer terecht in ’t Veerhuys voor een borrel of diner. Daarnaast is er iedere maand weer een leuke activiteit gepland waar iedereen aan kan deelnemen.

Zoals gewend biedt Restobar ‘t Veerhuys een verrassende kaart met seizoensgebonden gerechten in een creatief jasje. Het wel bekende Hemels toetje en de taste & share plank met verschillende voor- en nagerechten staan ook op het menu. Een echte Veerhuys klassieker de Pesto Steak, is terug van weggeweest.

De gasten van ’t Veerhuys kunnen vanaf 30 maart ook weer deelnemen aan smakelijke activiteiten waarin gastvrijheid, smakelijk genieten, plezier en kennis samen komen: op 16 april: Food & Wine pairing, op (moederdag) 14 mei: Wijnwandeling, op vaderdag 18 juni: Speciaal bier - BBQ; op 13 juli: Food & Wine Pairing, op 25 augustus: Cocktail proeverij + basics, op 3 september: Likeur diner en op 9 september: Balkonconcert.

Lekker uit eten, alleen wat drinken of deelnemen aan een leuke culinaire activiteit: bij Restobar ‘t Veerhuys staat de gastvrijheid zoals we die vroeger kenden, altijd op nummer één. Het hechte team van ‘t Veerhuys zorgt ervoor dat de gasten met open armen ontvangen worden en zich snel thuis zullen voelen. Houd de website en socials van Restobar ’t Veerhuys in de gaten meer informatie over de activiteiten. Reserveren is al mogelijk via www.hetveerhuyssteenwijk.nl