Restobar 't Veerhuys start het jaar fris & fruitig met gezonde brunch op zondag

Lekker eten thuis. Het Veerhuys

Het gezelligste restaurant van Steenwijk, Restobar ‘t Veerhuys, start het nieuwe jaar met een nieuw menu. Én de Restobar biedt een Healthy Sunday Brunch box aan op de zondag.

Vanaf nu vind je in de taste & share box de heerlijke kleine gerechten zoals pastrami met zoetzure babymaïs, pepermayo & een kaaskrokantje, rendang (Oosterse stoof) en een blondie van witte chocolade. De Veggie box bestaat nu onder anderen uit Oosterse pompoensoep, courgette gevuld met gekruide groentenmix en een hemels toetje van Bastogne, mascarpone en roodfruit. Enkele kleine gerechten moet je thuis nog even opwarmen. Maar het zijn weer heerlijke gerechtjes om samen van te proeven en te genieten.

De Sunday Brunch Box is al even geleden geïntroduceerd, maar om het jaar fris en fruitig te beginnen, is deze box omgetoverd tot een Healthy Sunday Brunch Box. Deze verfrissende box bevat in ieder geval een verse fruit smoothie, spelt-banaan pannenkoekjes met blauwe bessen en agavesiroop en een gezonde bowl met yoghurt, chia zaad, granola, kiwi en bosbessen. Uiteraard is ook nog steeds de heerlijke Carpaccio XXL te bestellen.

Restobar ’t Veerhuys bezorgt nu van donderdag t/m zondag. Bestellen kan elke dag tussen 10.00 en 19.00 uur via de site of whatsapp (06-19925040)

Je kunt de bestelling afhalen of laten bezorgen in een straal van 15 km rondom Steenwijk. Kijk voor het actuele aanbod op www.hetveerhuyssteenwijk.nl . Eet thuis met ‘t Veerhuys!

Nieuws

menu