Rhodos Presenteert 1001 Nacht met ‘de Turkse André Hazes’: Ersoy Demir

Ersoy Demir is ook wel bekend als ‘de Turkse Andre Hazes'. Foto: Rhodos

Mediterraan restaurant Rhodos, gevestigd in de oude Latijnse school aan de Scholestraat 14, heeft zaterdag 30 oktober weer een sprookjesachtige dinershow op het programma, met muzikale medewerking van Ersoy Demir: ook wel bekend als ‘de Turkse Andre Hazes’. „Het wordt een 1001 Nacht show met livemuziek en een optreden van prachtige buikdanseressen. Een avond om met een grote glimlach aan terug te denken.”

„Naast heerlijk dineren bestaat de avond uit livemuziek, verrassende gastoptredens en een oriëntaalse buikdansshow,” vertelt eigenaar Serkan Akin van Rhodos. „Onze gasten kunnen genieten van de fantastische zangperformances van Ersoy Demir en pianist Sabri Aslan. Het feit dat Ersoy Demir een meesterlijke imitator is van Nederlands grootste volkszanger André Hazes zal de avond extra cachet en een Hollands tintje geven. Zij zullen onze gasten betoveren met hun mooie Oriëntaalse klanken. Het wordt een avond vol gezelligheid, heerlijk dineren en opzwepende livemuziek waarbij niemand kan stilzitten.”

Er wordt een heerlijk 3-gangen diner geserveerd, inclusief een feestelijk dessert. Het diner is speciaal aangepast aan het thema, met de keuze uit vlees, vis of een vegetarisch diner. De kosten voor deze mooie avond 65 euro en dat is inclusief het driegangen diner, exclusief drankjes. Gestart wordt om 18.30 uur. Reserveer tijdig telefonisch via 0521- 510047 of via de website www.rhodossteenwijk.nl

Tenslotte nog dit: Restaurant Rhodos presenteert het hele jaar dinershows met verschillende thema’s en prachtige live muziek. „Ook is het mogelijk om buiten de door ons geplande data uw eigen dinershow naar keuze bij ons te organiseren. Ook leuk voor een bedrijfsfeest. Wij zeggen tot Rhodos...”

Nieuws

menu