Rhodos presenteert de Griekse winter op je bord

Griekse wintermaaltijden bij Rhodos.

Mediterraan restaurant Rhodos aan de Scholestraat 14 heeft in de koude wintermaanden een (hart)verwarmende actie: Griekse stoofschotels, ovengerechten en stamppotten.

„Onze Griekse chef Georgeos Rizoudis bereidt wekelijks verschillende Griekse traditionele wintermaaltijden, die wij als lunch serveren of die als avondmaaltijd bezorgd of gehaald kunnen worden,” vertelt Serkan Akin van Rhodos. „De Griekse maaltijden variëren van overheerlijke vleesstoofschotels, maaltijdsoepen, Griekse stampotten tot authentieke Griekse ovengerechten. En altijd is de prijs maximaal 15 euro per persoon. Iedereen is welkom om de dagschotels in ons restaurant te komen proeven. Dat kan van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.”„Uiteraard is het ook mogelijk om van donderdag tot en met zondag tussen 12.00 en 17.00 uur een vers kopje koffie (in het weekend met huisgemaakt Grieks gebak met slagroom) of een lekker glas wijn met een klein hapje.”

De menu-actie begint vrijdag 3 december en is niet geldig tijdens de kerstdagen. Op de Facebookpagina Rhodos Steenwijk wordt wekelijks vermeld wat het menu van de dag is en wat de prijs zal zijn. „Wij zeggen: graag tot Rhodos en blijf gezond!”

Nieuws

menu