Rhodos presenteert een Griekse muziekavond in de Latijnse school

Er mag gedanst worden tijdens de Griekse avond. Foto Rhodos Steenwijk

Op zaterdag 11 maart presenteert mediterrane Restaurant Rhodos haar eerste dinnershow van 2023 in de voormalige Latijnse school aan de Scholestraat 14, met live optredens van de bekende Griekse band Duo Attica en de Griekse zangeres Helena.

Een warme Griekse avond met livemuziek en een heerlijk driegangen diner: dat staat er 11 maart op het programma van Rhodos Steenwijk! Wie deze zomer op vakantie naar een Grieks eiland gaat, kan op deze mooie avond alvast in de stemming komen, of juist fijne herinneringen weer op halen.

Tijdens de Griekse avond brengen Duo Attica en de Griekse zangeres Helena hun mooie muziek, terwijl de gasten heerlijk aan het dineren zijn. Helena verrast iedereen met haar prachtige stem, terwijl Theo Kavvadias (zang en bouzouki), Jiorgos Khanias (zang en keyboard) haar muzikaal begeleiden en ervoor gaan zorgen dat het een geweldige muzikale avond wordt. Duo Attica en Helena treden al vele jaren op in binnen- en buitenland. Zij hebben opgetreden met vele bekende Griekse muzikanten en componisten, waaronder onder meer Trio Hellenique, Mitropanos en Nikos Ignatiadis. Duo Attica zijn zeer allrounde musici en zij spelen alle Griekse stijlen, van klassiek tot modern, zoals van Giannis Parios, Charris Alexiou, Makis Theodorakis. In hun programma wisselen zij de Griekse muziek ook af met bekende Nederlandstalige en internationale songs. Ook komt uiteraard de sirtaki voorbij; er mag natuurlijk gedanst worden.

Ook op culinair gebied belooft het een topavond te worden. De kok van Rhodos serveert een zeer gevarieerd driegangen diner, met keuze uit vlees vis of vegetarisch. Gezellig eten, drinken en dansen op zaterdag 11 maart bij Rhodos in Steenwijk. Aanvang 18.30 uur. Reserveren gewenst. Dit kan telefonisch via 0521-510047 of via het e-mailadres info@rhodossteenwijk.nl

Nieuws

menu