Rianne verhuist haar Knip & Go naar het dorpsplein

Rianne en haar collega Margreet staan vanaf dinsdag klaar in de nieuwe kapsalon. Foto: aangeleverd

Maart 2000: Start Rianne’s Knip & Go, ambulant kapster bij de mensen thuis. Augustus 2009: Rianne opent de deuren van haar eigen kapsalon aan de Oldemarktseweg in Steenwijkerwold. 29 maart 2022: Verhuizing naar de nieuwe kapsalon aan de Blaankamp 3b: het gezellige dorpsplein in Steenwijkerwold. „Een mooie locatie, waar ik werk en privé gescheiden kan houden,” aldus Rianne Kuiper-Daan.

De keuze voor een nieuwe locatie wordt ingegeven door Rianne’s thuisfront. „De kinderen worden groter en dat brengt andere wensen met zich mee. De ruimte van de huidige kapsalon willen we anders gaan benutten. En, de mogelijkheid om aan het Woldplein, midden in het dorp, een nieuwe kapsalon te realiseren zien wij als een mooie kans,” vindt Rianne. „Het is een mooie locatie voor een nieuwe, frisse salon waarbij ik, met een kleine knipoog, in ere wil houden waarvoor ikzelf ‘vroeger’ naar de winkel ging aan de Blaankamp 3b. Nieuwsgierig geworden? Kom een kijkje nemen en neem plaats op een van onze gloednieuwe kappersstoelen!”

Dinsdag open

Dinsdag 29 maart gaat de deur open en staan Rianne en haar collega Margreet voor iedereen klaar in hun nieuwe kapsalon. Alvast een afspraak maken? Dat kan online via www.riannesknipengo.nl of bel 0521 588 381.

Nieuws

menu