Rijders gezocht voor Steenwiekertoornrun. Wie bezorgt de passagiers een leuke dag met een ritje in een bijzondere motor of auto?

Tijdens een eerdere Steenwiekertoornrun straalt het plezier van de rijders en hun passagiers af.

Tijdens een eerdere Steenwiekertoornrun straalt het plezier van de rijders en hun passagiers af. archieffoto: Henri van Rheenen

De voorbereidingen voor de Steenwiekertoornrun zijn in volle gang. De toertocht met bijzondere motoren en auto’s zoals trikes en zijspannen en cabrio’s is volgende maand. De passagiers zijn mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

De tocht is op zaterdag 13 augustus wordt geopend door Jannes Mulder. De route van de Steenwiekertoornrun is al uitgezet. Dit jaar gaat het richting Ommen, via een stukje Drenthe , door het Vechtdal. Dan langs het noordelijke puntje van Zwolle, door Hasselt en Zwartsluis, richting Kallenkote. Daar is een korte stop gepland bij de Maargies Hoeve. Tot slot wordt het traditionele ‘Rontie omme de Toorn’ gereden.

Rijders gezocht

Er is nog plaats voor rijders die met hun bijzondere motor of auto iemand een leuke dag willen bezorgen. Ook kan de organisatie nog ‘extra handen’ gebruiken. Opgeven kan via de site van de Steenwiekertoornrun .