Robert Biemans wordt 60 en gaat 60 kilometer lopen voor Spieren voor Spieren

Robert Biemans. Eigen foto

Robert Biemans uit Steenwijk wordt begin september 60. In plaats van een feestje te vieren, wil hij zijn gezonde spieren inzetten voor onderzoek, behandeling en zorg van zieke spieren van kinderen door op zaterdag 4 september 60 kilometer te wandelen.

Dankzij sponsoring hoopt hij zo geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren. Zijn doel is om 1500 euro aan sponsorgeld te krijgen en dat is nu al gehaald. „Maar elke euro is nog welkom. Ik doe het niet voor mezelf maar voor de kinderen, die het moeilijk hebben. Daar gaat het om.”

Hij is al volop in training. Hij heeft de route per fiets verkend en uiteraard heeft Biemans al enkele wandelingen achter de rug. „Een prachtige route. Via Tuk naar De Weerribben, Blokzijl, Vollenhove, Sint Jansklooster, Giethoorn en dan weer richting Steenwijk. ”

De tocht zal zo’n 12 tot 13 uren, met tussenstops, duren. „Ik krijg veel steun van familieleden en vrienden, die gedeelten van de route met mij gaan meelopen en mij onderweg voorzien van versnaperingen en drinken.”

Wie Robert op zijn verjaardag wil trakteren door middel van een donatie voor Spieren voor Spieren kan terecht op de website: https://www.sportenvoorspieren.nl/actie/robert-biemans

Nieuws

menu