Rock-'n-roll Festijn op de Markt in Steenwijk. Muziek, caddilacs en vintage in de Vestingstad

De ultieme Elvis Presley Tribute artist Ciaran Houlihan uit Ierland. Foto: Aangeleverde foto

Elvis is terug! Steenwijk Vestingstad houdt op zondag 26 juni een groot Rock-’n-roll Festijn op de Markt. Ook is er op deze laatste zondag van de maand een kofferbakverkoop en zijn de winkels in de stad geopend.

De ultieme Elvis Presley Tribute artist Ciaran Houlihan uit Ierland wordt naar Steenwijk gevlogen om zijn Elvis moves en overtuigende stem te laten zien en horen. Samen met de nummer één rock-’n-roll Band van Nederland; Explosion Rockets, wordt het een grote rock party waar volop geswingd kan worden.

In een entourage van Amerikaanse auto’s en vintage kraampjes zullen Elvis-fans naar de Vestingstad komen om met elkaar terug te gaan naar de zestiger jaren. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om daarbij te zijn.

Kofferbakverkoop en winkels open

Tijdens deze laatste zondag van de maand zijn de winkels geopend en er is de mogelijkheid om zijn of haar rommel te verkopen tijdens de kofferbakverkoop die van 13.00 tot 17.00 uur in de winkelstraten wordt gehouden. Wie mee wil doen moet van tevoren een plekje reserveren. Dit kan door een mail te sturen naar secretariaat@steenwijkvestingstad.nl

Nieuws

menu