Roelien Rumpt is de vijfde prijswinnares in de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad

Prijswinnares Roelien Rumpt kan een leuke spaarrekening openen bij Tom Holtzer van RegioBank. Foto Steenwijk Vestingstad

De prijswinnares van de vijfde week van de kassabonnenactie van Steenwijk Vestingstad is bekend. Een verheugde Roelien Rumpt uit De Basse nam vrijdagmiddag de prijs in ontvangst bij RegioBank aan de Kornputsingel 54. Roelien is de vijfde en voorlaatste weekprijswinnaar in de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad.

De prijs, een waardebon van 250 euro te besteden bij RegioBank Steenwijk, werd uitgereikt door Tom Holtzer van Van Campen & Dijkstra Verzekeringen/RegioBank Steenwijk aan de Kornputsingel 54 en Bloemisterij Gaal zorgde voor een feestelijk bloemetje. De overige dagprijswinnaars worden bekend gemaakt in de Steenwijker huis-aan-huis krant van dinsdag 20 december.

De Sint- en Kerstactie loopt alleen nog volgende week, tot zaterdag 24 december. Iedereen kan zijn of haar kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, deponeren in de daarvoor bestemde bussen in het centrum: bij Zijlstra Schoenen in de Oosterstraat, bij De Jong Optiek aan de Markt, bij Bloemisterij Gaal in de Gasthuisstraat, bij Elja Mode in de Woldpromenade, bij Jumbo Bert Vis aan het Diep en bij Albert Heijn van Etten aan het Schar in de wijk Oostermeenthe.

Dagelijks wordt een trekking verricht van waardebonnen van 25, 50 en 100 euro en wekelijks wordt er een waardebon van 250 euro verloot. Alle ingeleverde kassabonnen dingen ook mee voor de superhoofdprijzen: een waardebon van 500 euro, te besteden bij Kruider Woninginrichting en de extra prijs: 2 tickets voor een concert van de band Coldplay, aangeboden door Primera Steenwijks Boekhuys. De trekking van deze superhoofdprijzen is zaterdag 24 december.

Nieuws

menu