Rook Bouw uit Vollenhove is in beton gegoten. Maker van woon- en werkplezier bestaat 40 jaar. 'Een droom om dat te verwezenlijken'

Ze noemen zich makers van woon- en werkplezier. „Iets tot stand brengen waar anderen gelukkig van worden”, is het credo van Rook Bouw in Vollenhove. Het bedrijf, 40 jaar geleden opgestart door Geuje Rook in de schuur van een boerderij in de buurtschap De Leeuwte, viert dit weekend feest.

Geuje Rook trekt zich terug en heeft de leiding van de bouwonderneming overgedragen aan zijn zoon Jacko (34).  Het bedrijf viert daarnaast ook nog een bijzondere mijlpaal met het 40-jarig jubileum.

Geuje Rook trekt zich terug en heeft de leiding van de bouwonderneming overgedragen aan zijn zoon Jacko (34). Het bedrijf viert daarnaast ook nog een bijzondere mijlpaal met het 40-jarig jubileum. Foto: Roel Kleine

Een viering vanwege het jubileum en de officiële ingebruikname van het spiksplinternieuwe kantoorpand naast de werkplaats. Maar ook de grondlegger van het bedrijf wordt in het zonnetje gezet. Geuje Rook trekt zich terug en heeft de leiding van de bouwonderneming overgedragen aan zijn zoon Jacko (34). Morgen (zaterdag) mag iedereen van 13.00 tot 16.00 uur een kijkje komen nemen in de nieuwbouw.

Nieuws

menu