Salsa en Sense zoeken modebewuste versterking

Annet Oost bij de doorgang tussen Salsa en Sense. Foto: Sieb van der Laan

Salsa Mode & Jeans en Sense for Women aan de Woldpromenade 8 en 10 zijn trendy modezaken, waarbij Sense zich richt op vrouwen die net iets anders willen, en Salsa eveneens, maar dan ook voor heren. Sense heeft vrouwelijke mode van de populaire merken G-Maxx, Soya Concept, Summum en King Louie. Het naastgelegen Salsa voert iets stoerdere merken als Scotch & Soda, PME Legend, Anerkjendt, G-Star Raw en Nümph. Eigenaresse van beide winkels is Annet Oost.

In maart van dit jaar vierde Salsa Mode & Jeans haar 30-jarig bestaan. Op 5 maart 1992 begon Annet Oost met Salsa en tien jaar later, toen het naastgelegen pand op nummer 10 vrijkwam, startte Annet daarin met Street One en vervolgens met Sense for Women. Anderhalf jaar geleden is er een doorbraak gemaakt tussen de winkels van Salsa en Sense. „We hebben vaste klanten die al 30 jaar bij ons komen en daar zijn we trots op en dankbaar voor. Mede dankzij hen bestaan we nog steeds.” Beide winkels, Salsa en Sense, hebben een uitgebreide kledinglijn voor dames en heren, waarbij Sense zich richt op damesmode.


Twee nieuwe collega’s gezocht

„Helaas heb ik in het verleden afscheid moeten nemen van verschillende collega’s wegens ziekte. En door corona en de vele banen die er nu zijn, is het lastig geworden om een nieuwe collega te vinden. Ik ben nu zelfs op zoek naar twee nieuwe collega’s: voor Sense zoek ik een modebewuste collega voor ongeveer 14 uur per week, op donderdagmiddag, vrijdag en eenmaal per maand op zaterdag, maar overleg is mogelijk. En voor Salsa iemand voor 20 tot 24 uur per week. Dus, wie interesse heeft, is welkom om in de winkel langs te komen of stuur een mailtje naar nvdzandt@hotmail.com

Nieuws

menu