Samen Vissen-uitje aan het Steenwijkerdiep: Tien cliënten van De Variant gooien een hengeltje uit met HSV Steenwijk

Bij de haven aan het Steenwijkerdiep hebben de deelnemers van de dagbesteding van de locatie De Variant gevist. Het visuitje onder leiding van Samen Vissen-coach Rein Berger wordt vaker georganiseerd, voor verschillende doelgroepen, waaronder ook schooljeugd.

Gezeten aan het Steenwijkerdiep gooiende deelnemers van dagbesteding De Varianten een hengeltje uit, samen met de vrijwilligers van HSV Steenwijk.

Gezeten aan het Steenwijkerdiep gooiende deelnemers van dagbesteding De Varianten een hengeltje uit, samen met de vrijwilligers van HSV Steenwijk. Foto: Wilbert Bijzitter

Maandagmiddag zaten de tien deelnemers aan de haven, en coach Berger en de acht vrijwilligers van Hengelsportvereniging (HSV) Steenwijk waren daarbij voor de ‘vistechnische’ begeleiding. Zij brachten de hengels, aas en voer mee voor het vissen. Coach Rein Berger regelt ook altijd de vergunningen voor het Samen Vissen. „Wij doen dit al een paar jaar”, vertelt hij. „Deze locatie, bij de Jumbo, is perfect voor mensen met een rollator of rolstoel. Die komen met een busje. We zitten ook wel eens bij de vijver in het Slingerbos in Steenwijk.”

Nieuws

menu