Schuif aan bij de Vrijheidsmaaltijd in de Bibliotheek Steenwijk

De Vrijheidsmaaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij de gasten over vrijheid en onvrijheid spreken.

De Vrijheidsmaaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij de gasten over vrijheid en onvrijheid spreken. Foto: Aangeleverd

In de bibliotheek in Steenwijk is op 5 mei de Vrijheidsmaaltijd.

De Vrijheidsmaaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij de gasten over vrijheid en onvrijheid spreken: thema’s waar je niet dagelijks bij stilstaat en waar je bij uitstek op Bevrijdingsdag aandacht aan kan geven.

De Vrijheidsmaaltijd begint om 12.00 uur met een toost, waarna de gasten onder het genot van soep en brood met elkaar over het begrip vrijheid praten. Ter inspiratie liggen er meerdere gesprekskaartjes met prikkelende vragen op tafel. Deelname aan de Vrijheidsmaaltijd is gratis.

De tafel wordt gedekt voor maximaal twintig gasten. Wie aan wil schuiven, meldt zich aan via de Bibliotheek Steenwijk, telefoon: 0521-513273 of mail: steenwijk@bibliotheekkopvanoverijssel.nl. Aanmelden is ook mogelijk via de website www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda .