Shop & Drop op zaterdag 19 november

Zaterdag 19 november kun je niet alleen kleding brengen, maar ook zelf winkelen.

Eerder gehoord van een boetiek en kledingbank ineen? Nieuwsgierig? Kom dan naar de shop & drop-dag en maak kennis met Boutique Zero Zero aan de Kallenkoterallee 83 op zaterdag 19 november. Tussen 10.00 en 14.00 uur kun je daar niet alleen direct je oude, maar nog draagbare kleding en schoenen inleveren, maar ook zelf leuke items shoppen.

Jouw ingebrachte kleding of schoenen verstrekt Zero Zero gratis aan de minima. Deze groep heeft niet de mogelijkheid om naar een boetiek te gaan. Een trui van 10 euro is vaak al een aanslag op het uit te geven inkomen.

Ook wordt kwalitatief nog goede kleding verkocht tegen kleine prijzen. Met deze inkomsten koopt Zero Zero weer producten in, zoals nieuwe onderkleding, sokken en ook verzorgingsproducten.

Kleding brengen of halen

Of je zaterdag nou kleding komt shoppen of kleding komt droppen, dat maakt ons niet uit. Zero Zero heet natuurlijk niet voor niets een boutique. Leuke kledingstukken voor iedereen én bijna voor nop. Kledingkasten opgeruimd? Neem het overtollige mee naar deze inzamelingsdag en maak daarmee een ander blij. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt die dag gezorgd.


Shop & Drop is powered by de ladies van Lionsclub Steenwijk De Kop. Ook zij staan, samen met de vrijwilligers van Zero Zero, zaterdag klaar om een handje te helpen.
Zero Zero is een non-profit organisatie. Lees meer over de kledingbank Steenwijkerland op www.boutique-zerozero.nl .

Nieuws

menu